Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Rummunvalmistus- ja rummutuskurssit:

Rummun valmistus

Tule tekemään itsellesi rumpu Hopi-intiaanien perinteiseen tapaan. Voit tehdä oman mielesi mukaisesti hoito- tai meditaatiorummun, tai vaikkapa rummun sisustuselementiksi. Valmiin rummun halkaisija on noin 45 cm.

Kurssin hinta sisältää kaikki tarvikkeet rummun ja kapulan valmistamiseen sekä henkilökohtaisen opastuksen. 

Rumpu valmistetaan koivuvanerikehästä sekä poronnahkaisesta kalvosta, joka kiinnitetään kehään nahkanauhoilla punomalla. Punoksesta syntyy samalla ristikkomainen kädensija. Halutessasi voit värjätä / kuvioida rumpukalvon kurssilla. Kuvia rummun valmistuksesta ja valmiista rummuista näet kuvagalleriassa.

Päivän aikana, rummun valmistamisen lomassa, kuulet tarinoita rummusta ja eri alkuperäiskultturien rumpuperinteistä ympäri maailman sekä saat tietoa rummun käyttötavoista. 

Seuraavat rummunvalmistuskurssit:

  • Lauantaina 28.3.2020 klo 10-16 Ylöjärvellä. Ilmoittautumiset Teijalle joko s-postitse teija.stolt@korpinsulka.fi  tai puhelimitse 040 5764811. Ota mukaasi eväät, kurssipaikalta löytyy sekä jääkaappi että mikro / liesi ruuan lämmittämistä varten. Kahvia, teetä ja pientä purtavaa on tarjolla Korpinsulan puolesta. HUOM! Su 29.3.2020 rumpujen vihkiminen ja rummutuskurssi samassa paikassa.
  • (HUOM! Kurssi täynnä) Lauantaina 25.4.2020 klo 10-16 Espoon Kivenlahdessa. Ilmoittautumiset Teijalle joko s-postitse teija.stolt@korpinsulka.fi  tai puhelimitse 040 5764811. Ota mukaasi eväät, kurssipaikalta löytyy sekä jääkaappi että liesi ruuan lämmittämistä varten. Kahvia, teetä ja pientä purtavaa on tarjolla Korpinsulan puolesta. HUOM! Su 26.4.2020 rumpujen vihkiminen ja rummutuskurssi samassa paikassa.
  • Lauantaina 23.5.2020 klo 10-16 Mäntyharjulla. Ilmoittautumiset Teijalle joko s-postitse teija.stolt@korpinsulka.fi  tai puhelimitse 040 576481, tai Sailalle s-postiin saila.kousa@elisanet.fi. Voit ottaa mukaasi eväät, kurssipaikalta löytyy sekä jääkaappi että mikro / liesi ruuan lämmittämistä varten. Vaihtoehtoisesti voit varata maksua vastaan ruokailun kurssipaikalta. Kahvia, teetä ja pientä purtavaa on tarjolla Korpinsulan puolesta. Kurssipaikalla mahdollisuus yöpymiseen vierasmajoissa n. 6 kurssilaiselle. Yöpymisen hinta on 40€ / yö. Mukaan omat lakanat ja tyynynliinat, kurssipaikalta löytyy tyynyt ja peitot. HUOM! Su 24.5.2020 rumpujen vihkiminen ja rummutuskurssi samassa paikassa 

Rummun vihkiminen ja rummutus

Tämä kurssi on pääsääntöisesti tarkoitettu niille joilla on jo oma rumpu, mutta tarvittaessa voit lainata meiltä rumpua kurssipäivän ajaksi.

Päivän aluksi vihimme vihkimättömät rummut käytöön perinteisin seremonioin. Jos rumpusi on jo vihitty voit osallistua seremoniaan rummuttajana.

Vihkimisen jälkeen tutustumme mm. ääniaaltojen fysiologisiin vaikutuksiin kehossa, käymme läpi rummutuksen historiaa ja opettelemme erilaisia rummutustekniikoita. Opettelemme myös mm. erilaisia hoitorummutuksia ja meditaatiorummutusta. Ja totta kai rummutamme paljon sekä yhdessä että erikseen.

Tule mukaan viettämään hieno päivä rummutuksen parissa nauttien yhteisestä soitosta ja rummun eheyttävästä sykkeestä. 

Seuraavat rummun vihkimis- ja rummutuskurssit:

  • Sunnuntaina 29.3.2020 klo 10-16 Ylöjärvellä. Ilmoittautumiset Teijalle joko s-postitse teija.stolt@korpinsulka.fi  tai puhelimitse 040 5764811. Ota mukaasi eväät, kurssipaikalta löytyy sekä jääkaappi että mikro / liesi ruuan lämmittämistä varten. Kahvia, teetä ja pientä purtavaa on tarjolla Korpinsulan puolesta. HUOM! La 28.3.2020 rummun valmistuskurssi samassa paikassa
  • (HUOM! Kurssi täynnä) Sunnuntaina 26.4.2020 klo 10-16 Espoon Kivenlahdessa. Ilmoittautumiset Teijalle joko s-postitse teija.stolt@korpinsulka.fi  tai puhelimitse 040 5764811. Ota mukaasi eväät, kurssipaikalta löytyy sekä jääkaappi että mikro / liesi ruuan lämmittämistä varten. Kahvia, teetä ja pientä purtavaa on tarjolla Korpinsulan puolesta. HUOM! La 25.4.2020 rummun valmistuskurssi samassa paikassa
  • Sunnuntaina 24.5.2020 klo 10-16 Mäntyharjulla. Ilmoittautumiset Teijalle joko s-postitse teija.stolt@korpinsulka.fi  tai puhelimitse 040 5764811, tai Sailalle s-postiin saila.kousa@elisanet.fi. Voit ottaa mukaasi eväät, kurssipaikalta löytyy sekä jääkaappi että mikro / liesi ruuan lämmittämistä varten. Vaihtoehtoisesti voit varata maksua vastaan ruokailun kurssipaikalta. Kahvia, teetä ja pientä purtavaa on tarjolla Korpinsulan puolesta. Kurssipaikalla mahdollisuus yöpymiseen vierasmajoissa n. 6 kurssilaiselle. Yöpymisen hinta on 40€ / yö. Mukaan omat lakanat ja tyynynliinat, kurssipaikalta löytyy tyynyt ja peitot. HUOM! La 23.5.2020 rummunvalmistuskurssi samassa paikassa.

 

Hinnat:

Rummunvalmistuskurssi 175€ / hlö, sisältää kaikki tarvikkeet ja työkalut rummunvalmistamista varten sekä henkilökohtaisen opastuksen rummun saloihin

Rummun vihkiminen ja rummutuskurssi 75€ / hlö, sisältää opetuksen sekä kirjallisen materiaalin

Mikäli haluat osallistua kurssiviikonlopun molempiin päiviin on yhteishinta kurssille 225€.

 

Hinnat sisältävät alv:n 24%. Kurssimaksusta puolet laskutetaan varaus- ja tarvikemaksuna ennen kurssin alkua, toinen puolikas voidaan laskuttaa joko ennakkoon tai maksaa paikan päällä (sekä käteis- että korttimaksut). Varausmaksua ei palauteta mikäli peruutus tapahtuu alle viikko kurssin ajankohdasta tai kurssilainen ei saavu paikalle.

 

Haluaisitko kurssin luoksesi? Korpinsulan väki mielellään pakkaa tarvikkeet autoon ja hurauttaa luoksesi sovittuna ajankohtana minne päin Suomea tahansa. Kerää siis porukka kasaan niin pidetään kurssi juuri sinulle sopivana ajankohtana haluamassasi paikassa. Porukan kokoonkerääjä saa oman kurssinsa puoleen hintaan.