Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Rummunvalmistus- ja rummutuskurssit:

Hinnat:

Mikäli haluat osallistua kurssiviikonlopun molempiin päiviin on yhteishinta kurssille 250€. Yksittäisten kurssipäivien hinnat ovat: Rummunvalmistuskurssi 190€ / hlö, rummun vihkiminen ja rummutuskurssi 75€ / hlö.  Hinnat sisältävät kaikki tarvikkeet ja työkalut rummun ja rumpukapulan valmistamista varten, opetuksen, kirjallisen materiaalin, kahvin/teen ja alv:n 24%. Kurssimaksusta puolet laskutetaan varaus- ja tarvikemaksuna ennen kurssin alkua, toinen puolikas voidaan laskuttaa joko ennakkoon tai maksaa paikan päällä (sekä käteis- että korttimaksut). Varausmaksua ei palauteta mikäli peruutus tapahtuu alle viikko kurssin ajankohdasta tai kurssilainen ei saavu paikalle.

Kurssin ensimmäisenä päivänä teemme rummut vanhalla perinteisella sidonnalla. Voit tehdä oman mielesi mukaisesti esim. hoito- tai meditaatiorummun, tai vaikkapa rummun sisustuselementiksi. Valmiin rummun halkaisija on noin 45 cm. Rumpu valmistetaan koivupuisesta kehästä sekä poronnahkaisesta kalvosta, joka kiinnitetään kehään nahkanauhoilla punomalla. Punoksesta syntyy samalla ristikkomainen kädensija. Halutessasi voit värjätä / kuvioida rumpukalvon kurssilla. Päivän aikana, rummun valmistamisen lomassa, kuulet tarinoita rummusta ja eri alkuperäiskultturien rumpuperinteistä ympäri maailman sekä saat tietoa rummun käyttötavoista. Toisena kurssipäivänä on vuorossa uusien rumpujen perinteinen vihkiseremonia, jonka jälkeen sukellamme rumpujen maailmaan. Lyhyen teoriaosuuden ohella harjoittelemme eri rytmien koostamista, opettelemme mm. rumpuhoitojen tekoa ja teemme paljon erilaisia harjoituksia. Ja toki soitamme paljon, yhdessä ja erikseen.

 

Haluaisitko kurssin luoksesi? Korpinsulan väki pakkaa mielellään tarvikkeet autoon ja saapuu luoksesi kurssia pitämään. Kerää siis porukka kasaan, niin pidetään kurssi sinulle sopivassa paikassa sopivana ajankohtana. Kurssin paikallisjärjestänä saat oman kurssisi veloituksetta.

 

 

 

Seuraavat kurssit: Päivittyvät pian