Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kaikki hinnat sisältävät alv:n 24%. Tuotteet toimitamme joko ennakkolaskulla tai postiennakolla. Tilauksen voit tehdä s-postilla, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella

 

Rumpu

Hinta: 190€ + toimituskulut

 

Koivuvanerinen rumpukehä ja poronnahkainen rumpukalvo joka on kiinnitetty kehään nahkasuikaleilla punomalla. nonta muodostaa rumpuun kädensijan.

Rummun halkaisija on noin 45 cm.

Rummun voit tilata joko värjäämättömänä vaaleana (jokainen nahka on kuitenkin sävyltään ja kuvioiltaan uniikki) tai haluamallasi värillä / väreillä. 

Kaikki rummut ovat yksilöllisiä ja voivat poiketa kuvan rummusta nahkan sävyjen  suhteen. Mukana tulee myös rumpukapula.

 

 

Rumpukapula

Hinta: 15€ + toimituskulut

 

 


Rumpukapulan varsi on luonnon oksa, jonka pintaa on saatettu muokata. Rumpukapulan pään materiaali on villakangasta, sisällä puuvillasta tehty täyte.

Pituus 35-40 cm.

Kaikki rumpukapulat ovat yksilöllisiä ja voivat poiketa kuvan kapulasta värien ja muodon suhteen.

 

 

 


Helistin

Hinta: 40€ + toimituskulut

 

Poronnahasta tehty helistin. Varsi on luonnon oksa, jonka pintaa on saatettu muokata. Pituus noin 35 cm.

Kaikki helistimet ovat yksilöllisiä ja voivat poiketa kuvan helistimestä värien ja muodon suhteen.

Helistintä on käytetty jo vuosituhansia enegioiden puhdistukseen ja pahojen henkien kartoitukseen. Lasten helistinten historiakin juontaa juurensa tästä. Alunperin vauvoille annetiin helistin suojelemaan lasta ja karkoittamaan pahoja henkiä. Huomioithan kuitenkin, että Korpinsulan helistin ei ole lelu eikä sovellu annettavaksi vauvoille tai pienille lapsille!

Nykypäivänä helistintä käytetään edelleen puhdistuksiin sekä mm. apuvälineenä rentoutushoidoissa. Helistintä voidaan käyttää myös rummun ohella tai sen sijasta meditaatioissa ja rumpuhoidoissa.

 

Kaikki tällä sivulla mainitujen tuotteiden hinnat sisältävät alv:n 24%. Toimitamme tuotteet ennakkolaskulla.